Solata z arašidovim maslom in Shirataki testeninami

30. 11. 2016
Št. serviranj 2
Čas priprave
5m
Čas kuhanja
5m

Sestavine

  • 2
    paketa ASIATICA Shirataki testenin (poljubne oblike)
  • 1/4
    skodelice vode
  • 1/4
    skodelice kisa
  • 1/4
    skodelice teriyaki omake
  • žlička česna v prahu
  • malo čilija
  • narezana kumarica
  • narezan korenček
  • 3
    žlice arašidovega masla

Navodila

  1. Pripravimo Shirataki testenine.
    (SHIRATAKI testenine odcedimo, speremo pod tekočo vodo, jih 2 min kuhamo v vreli vodi in jih za tem popolnoma osušimo npr. v kuhinjski krpi ali jih suho pražimo 2 min brez dodanega olja, da voda popolnoma izpari, medtem pa jih neprestano mešamo. Ta korak bo shirataki testenine nekoliko omehčal in pripomogel, da se bodo bolje povezale z omako ter prevzele njen okus.)

  2. V posodi zmešamo vodo, olje, kis in arašidovo maslo.

  3. Dodamo suhe sestavine.

  4. Ponovno premešamo in dodamo še Shirataki testenine, korenje in kumarico.

  5. Dober tek!