Piščanec na maslu s Shirataki testeninami

16. 12. 2016

Sestavine

  • 2
    paketa ASIATICA Shirataki testenin (oblika riža)
  • 1
    paket začimbne paste Asian Homemade Gourmet: Indian butter chicken
  • 3
    žlice masla
  • 110
    ml vode
  • 110
    ml paradižnikove mezge
  • 110
    ml jogurta
  • čebula
  • 450
    g piščančjega fileja

Navodila

  1. Pripravimo shirataki testenine.
    (SHIRATAKI testenine odcedimo, speremo pod tekočo vodo, jih 2 min kuhamo v vreli vodi in jih za tem popolnoma osušimo npr. v kuhinjski krpi ali jih suho pražimo 2 min brez dodanega olja, da voda popolnoma izpari, medtem pa jih neprestano mešamo. Ta korak bo shirataki testenine nekoliko omehčal in pripomogel, da se bodo bolje povezale z omako ter prevzele njen okus.)

  2. V ponvi segrejemo maslo in na njem popečemo čebulo.

  3. V ponev damo vodo, paradižnikovo mezgo, jogurt in začimbno pasto.

  4. V zmes damo še meso in vse skupaj kuhamo 20minut.

  5. Postrežemo s Shirataki testeninami.

  6. Dober tek!